Witaj gościu!

Aby móc korzystać w pełni z wszystkich
funkcji forum musisz:

- założyć konto klik,
- aktywować je przez emaila,
- zalogować się.

Pozdrawiamy,
Administracja - ScreSkill.com .
  • Posiadasz już konto? Zaloguj się..
    Nie pamiętam hasła
  • Stwórz nowe konto

• Thread Contributor: KloszUIstnienie serwerów

Ocena wątku:
    • 0 głosów - średnia: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    Cześć, widziałem, bardzo dużo informacje na pewne tematy, jednak skoro jesteśmy tutaj w "Informacjach"

Przejdźmy do tego od czego to się w ogóle zaczeło....

Teamspeak istnieje wiele lat wraz z założeniem projektu ScreSkill, jak widać po tylu latach Projekt NADAL istnieje.

Zacznijmy od tego, że były gorsze i lepsze momenty, serwera, aktualnie dążymy do przywrócenia i jak największego rozgłosu abyśmy się rozwijali.

Mówiąc od początku, to właśnie ten projekt oraz teamspeak powstał dzięki @PATYrek  jest mi niezmiernie miło pisać o tej osobie oraz człowieku, może nie znam go osobiście ale myśle, że na pewno będzie taka okazja.
    Może nie znam całej Historii ale myślę, że każdy z was doda swoją cegiełkę i napiszę to ze swoich myśli.

@PATYrek  Osoba o wielkim sercu, można na nim polegać osoba uczynna i poświęcona temu projektowi z PASJI a nie z przymusu, robi to bo lubi, nie patrzy na wydane pieniądze bo pasja oraz marzenia ponad wszelkie pieniądze, coś co mega podziwiam i doceniam, nigdy się nie poddaje i dąży do osiągnięcia celu, robi małe bądź duże aktualizacje które zawsze zwiększają komfort naszej pracy jako Administracja a szczególnie do wielu użytkowników oraz graczy.

Pamiętam kiedyś dawno spytałem "Patryk o co ty to w ogóle robisz skoro nie zarabiasz na tym?"
    Odpowiedział mi: "Bo lubię to robić  jak byłem mały to było moje marzenie i marzenia ponad wszystkie pieniądze"

Myślę, że większość osób to czytających poddała by się przy projekcie bardzo szybko, myślę, że ja też.

Jakie jest motto projektu? Cytując słowa @PATYrek 

"Nasza Pasja ponad wszystkie korzyści"

I ja po kilkuset godzin spędzonych na teamspeaku o wielu godzinach rozmów oraz wielu czytania postów jestem pewny, że tak jest, osoba o wielkim sercu, charakterze oraz wiele innych wspaniałych cech.

Myślę, że pisząc ten post Dziękujemy ci MY, wszyscy którzy tworzyli, tworzą i będą tworzyć ten projekt razem z Tobą i zawsze być gotów pomóc takiej osobie jak ty.

Czytając pochwały napisane przez Ciebie dla naszych Administratorów na pewno każdemu zrobiło się miło, ja czytając swój awans zrobiło mi się BARDZO miło więc dlatego powstał ten post.

Udzielałeś wiele pochwał i gratulacji o awansach czas by przyszła do Ciebie taka pożądna dawka "Miłych słów" ale w szczególnośći prawdziwych.

ZASŁUGI @PATYrek :

1. Założenie sieci i aktywny jej rozwój.
    2. Wielozadanowiec (Potrafisz we wszystkim pomóc oraz jesteś zawsze chętny by coś ulepszyć w projekcie)
    3. Bycie przede wszystkim człowiekiem a nie zawsze "Właścicielem"
    4. Utrzymywanie regularnej aktywności na forum jak i na serwerze
    5. Bardzo duża wiedza i doświadczenie
    6. Masz ambicje, możliwości oraz chęć do rozwoju naszego projektu.
    7. Bierzesz aktywny udział w życiu projektu.
    8. Lata pracy, znajomości.
    9. Cykliczne wspieranie sieci pod względem finansowym, technicznym, moderacyjnym.
    10. Ponadprzeciętna kreatywność, oraz wiedza merytoryczna przełożona w sposób praktyczny na rzecz rozwoju
    11. Stała dyspozycyjność jak i cykliczny wkład finansowy na poczet reklam. projektu. 
    12. Chęci i aspiracje do dalszego samorozwoju, wiele trafnych decyzji

(Są to skopiowane w większości napisane przez Ciebie zasługi dla naszej Administracji, które wszystkie ty posiadasz)

Jeżeli macie coś do powiedzenia naszemu Załozycielowi sieci możecie tutaj mu to napisać.
    3
    Zareaguj
    Odpowiedz
    Naszemu Właścicielowi serwerów, a właściwie Projektu, mogę powiedzieć, że robi naprawdę kawałek roboty, wkładając w to całego siebie. Wszystko co jest zrobione jest po prostu bardzo mocno dopracowane i dopieszczone co do jednego najmniejszego detalu. Stworzył coś czym tak naprawdę przyciąga każdego .
    Jest dobrym przyjacielem, potrafiącym porozmawiać w każdej kwestii.
    Nie wiem co jeszcze mógłbym tutaj dodać, po prostu życzyć dalszych sukcesów i dalszego rozwoju  :rumieniec
    Zareaguj
    Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości
    Skocz do:

Projekt ScreSkill.com powstał w 2015 roku. Od tamtego czasu mieliśmy swoje wzloty i upadki, zgromadziliśmy duży zasób wiedzy który nadal stopniowo pogłębiamy. Na naszym forum znajdziesz wiele ciekawostek związanych z grami, komputerami, muzyką i wiele więcej.
    Dołącz do nas, tworząc zarazem niepowtarzalne community.
    Pozdrawiamy ekipa: ScreSkill.com

Projekt i realizacja: Szablonet.pl & PATYrek
    Właściciel: ScreSkill.com, © 2015-2024.
    Nasz silnik: MyBB, oraz Tłumaczenie: MyBB.PL

Hasło przewodnie projektu:
    Nasza Pasja ponad wszelkie korzyści...