Witaj gościu!

Aby móc korzystać w pełni z wszystkich
funkcji forum musisz:

- założyć konto klik,
- aktywować je przez emaila,
- zalogować się.

Pozdrawiamy,
Administracja - ScreSkill.com .
  • Posiadasz już konto? Zaloguj się..
    Nie pamiętam hasła
  • Stwórz nowe konto

• Thread Contributor: MajsterPodanie na moderatora Krzysiek753

Wątek zamknięty 
    Ocena wątku:
    • 0 głosów - średnia: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    Imię:  Krzysiek
    Coś o sobie:
    Pochodzę z wojewódzwtwa mazowieckiego z okolic Warszawy. Z zawodu jestem Technik mechanik, a z zamiłowania zajmuję sie elektroniką oraz mechanika pojazdową, przy której na codzień pracuję. Najbardziej z elektroniki lubię naprawiać tak zwaną użytkową, głownie wzmacniacze oraz amplitunery audio.
    Aktualnie forma spędzanego czasu wolnego dla siebie przeze mnie wykorzystywana jest na przejażdżki rowerowe.
    Lubię podróżować oraz zwiedzać nowe miejsca. Z ciekawych miejsc osobiście moge polecić Giżycko i Mrągowo na mazurach w letnie dni, oraz góry miejscowość Zawoja.
    Osobiście z moich marzeń jest kupić starsze autko klasyczne, coś z Jaguara xj8 albo starego mustanga i odrestaurować je samemu w całości element po elemencie doprowadzając je do idealnego stanu.
    O sobie mogę powiedzieć że jestem bardzo komunikatywną osobą. Nawiązanie konaktu z nowo poznaną osobą nie jest dla mnie problemem jeśli druga strona tego chce.
    Kolejnym marzeniem jest chęć stworzenia i poprowadzenia serwera ONLY AWP CS:GO
    Od długiego czasu nad tym myślałem by stworzyć coś nad czym będe mógł pracować dla innych wkładając w to swój czas i serce.
    Ile czasu dziennie spędzasz na forum:Średnio około 20 minut dziennie w górę w zależności od nowych tematów na forum.

Jak sobie wyobrażasz swoja przyszłą prace jako Moderator?:
    Moja praca jako moderator wyglądała by właściciele mieli jak najmniej pracy związanymi z różnego rodzaju tematami, związanymi z zamykaniem ich oraz pilnowaniem porządku codziennego na forum oraz rozwiązywanie problemów innych użytkowników, oraz naprawa błędów serwerów związanych z cs go.

Co miało wpływ na przystąpienie do teamu?:
    Miła Atmosfera i mili właściciele, którzy są bardzo komunikatywni i łatwo z nimi jest dogadać się w każdej kwestii. To przez właściciela projektu oraz Administratora nie byłbym tu tak wysoko teraz z wami. Bez was nie było by tego co jest teraz. Szczególnie chciałbym przy okazji podziękować za pokładane we mnie nadzieje.
    Co swoją osobą możesz wnieść na forum?:
    Od siebie moge wnieśc pomysł w postaci spełnienia swojego marzenia w postaci nowego serwera CS:GO, co miało by wpływ na poszerzenie naszej społeczności o kolejnych nowych użytkowników.

Co chciałbyś zmienić:
    Zmiany zawsze sie znajdą z biegiem czasu, znam dobrze część naszej społeczności więc byłbym w stanie sprostac jej oczekiwaniom.

Dlaczego akurat ty:
    Chciałbym dać z siebie tyle ile  tylko mogę wspomagając dalszy rozwój projektu. Każda chwila i odrobina mojej pomocy w projekcie to zawsze krok do przodu o lepsze jutro. Staram się poświęcać każdą chwilę aby na serwerze projektu na którym obecnie posiadam administratora brnął do góry przy czym przyciągam kolejnych zadowolonych stałych graczy.

Staż w projekcie ScreSkill:
    Mój staż w projekcie Screeskill zaczął się  mniej więcej od ,końca stycznia - początku lutego a Bardziej zaczęło się od 17 lutego gdy zostałem przyjęty na administratora serwer. Później dostałem awans na UB Team.
    Czy posiadałeś już kiedyś podobną funkcję na forum opartym o skrypt MyBB? (jeżeli tak, to jak długo):Nie posiadałem, lecz szybko się uczę.

Kontakt:
    Discord Krzysiek753#8216
    steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198822576794/
    forum poprzez wiadomość prywatną
    Świadomość ew. pomocy finansowej w czasie potrzeby [Tak/Nie]: Tak, zdaję sobie z tego sprawę.
    1
    Zareaguj
    + Wiek
    + Zaangażowanie
    + Ambicje
    + Pomoc
    + Kontakt

Podsumowując: Witam Cię Krzysztof, jeśli chodzi o mnie samego jestem jak najbardziej na tak aby dać 
    ci szansę na stanowisko o które się ubiegasz. Dałeś się poznać jak osoba naprawdę odpowiedzialna oraz
    zaangażowana w życie naszego projektu, ale dajmy też się wypowiedzieć innym członkom administracji, 
    z mojej strony to na tyle. 
                                                                                                                                                  Pozdrawiam Alone
    [Obrazek: fire-27.gif]
    Zareaguj
    Nie poznałem Cię zbyt dobrze, ponieważ nie jestem zbyt mocno związany z serwerami CS:GO, ale z tego co widzę to jesteś aktywny na ShoutBoxie oraz często widuję Cię na serwerze CS’a. Słyszałem o Tobie same dobre opinie, więc nie widzę przeciwskazań, abyś został przyjęty na to stanowisko.
    Zareaguj
    Wielkie TAK ode mnie, super zaangażowanie w samo podanie na Moderatora, widać super opinie wśród wysokich rang Administracji także, kwestia czasu i myślę, że witamy na pokładzie! :D
    Zareaguj
    *** Wiadomość wygenerowana automatycznie ***
    [Obrazek: podanie-przyjete.png]

Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów.
    Oznacza to, że zostałeś-aś przyjęty-a na wybraną przez siebie posadę.
    Gratulujemy, mając nadzieję na owocną oraz długotrwałą współpracę.

Cytat:Jako że obowiązkowe składki administracyjne zostały zniesione na stałe z dniem: 13.07.2021.
    Członkowie administracji w razie uzasadnionej potrzeby są zobowiązani do udzielenia pomocy finansowej w określonym nie wygórowanym przez Nas zakresie cenowym (odmowa niezasadna bądź też celowe unikanie tematu będzie jednoznaczne z rezygnacją ze stanowiska jak i permanentną degradacją określonej osoby na podstawie matactwa i dewiacji zawartych wcześniej porozumień).
    Dopuszczane są też wyjątki ze względów min. na stan materialny czy też dla osób które wyjątkowo zasłużyły się swoim wkładem na rzecz rozwoju naszego projektu.

Dalszych formalności dopełniamy poprzez kontakt indywidualny w wiadomościach prywatnych.

Pozdrawiamy,
    Administracja ScreSkill.com

[Obrazek: SEWW2Mz.gif]

"Ci, którzy są bez serca, kiedyś troszczyli się za bardzo..." ~ Deavy Jones

Zareaguj

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości
    Skocz do:

Projekt ScreSkill.com powstał w 2015 roku. Od tamtego czasu mieliśmy swoje wzloty i upadki, zgromadziliśmy duży zasób wiedzy który nadal stopniowo pogłębiamy. Na naszym forum znajdziesz wiele ciekawostek związanych z grami, komputerami, muzyką i wiele więcej.
    Dołącz do nas, tworząc zarazem niepowtarzalne community.
    Pozdrawiamy ekipa: ScreSkill.com

Projekt i realizacja: Szablonet.pl & PATYrek
    Właściciel: ScreSkill.com, © 2015-2025.
    Nasz silnik: MyBB, oraz Tłumaczenie: MyBB.PL

Hasło przewodnie projektu:
    Nasza Pasja ponad wszelkie korzyści...