Witaj gościu!

Aby móc korzystać w pełni z wszystkich
funkcji forum musisz:

- założyć konto klik,
- aktywować je przez emaila,
- zalogować się.

Pozdrawiamy,
Administracja - ScreSkill.com .
  • Posiadasz już konto? Zaloguj się..
    Nie pamiętam hasła
  • Stwórz nowe konto

• Thread Contributor: N3XOdwołanie | CS:GO - FFA #2

Wątek zamknięty 
    Ocena wątku:
    • 0 głosów - średnia: 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    Nick w grze:N3X
    Powód bana: zakładam, że znowu cheaty XD to chyba jakiś nieśmieszny żart 
    Serwer: FFA 
    Krótki opis sytuacji: Nie mam pojęcia za jaką akcje chciałbym porozmawiać z adminem, aby rozjaśnił sytuacje po jakiej zdecydował dać mi bana. Chętnie obejrzę całe demko. 
    Twoje IP / STEAM ID: STEAM_0:1:529475505
    Wydruk z konsoli: Disconnect: You have been banned by this server, check www.screskill.com for more info.
    Wstawienie demka lub screenów (musi być wrzucone na https://uploadfile.pl/pokaz/2236172---9lwd.htmlhttps://uploadfile.pl
    Zareaguj
    Witam,

Po zapoznaniu się z nagraniem z meczu stwierdzam że posiadasz oprogramowanie nie tylko wspomagające pole widzenia,
    ale również aimlocka bez ustawionego automatycznego strzału, aby uniknąć przypadkowego postrzelenia przez ścianę.

Rozpiska demka:

11.30 - po zdefowaniu bomby patrzysz przez ścianę idealnie na przeciwnika

13.20 - idealne przeskakiwanie po przeciwnikach przy użytku oprogramowania wspomagającego celowanie oraz pola widzenia

13.30 - idealny przeskok celownika na przeciwnika za ścianą przy użyciu oprogramowania do wspomagania celowania

13.36 - przeskok poprzez oprogramowanie wspomagające celowanie

13.43 - idealny przeskok celownika na przeciwnika

17.45 - przeskok po 5 graczach przez ścianę

19.05 - przeskok z przeciwnika na przeciwnika

Link do demka: https://845235.node30.pukawka.pl/dem-de_...619725.zip

Z mojej strony to chyba na tyle. Rozpisałem sytuacje w których widać ewidentnie gdzie używasz wspomagaczy
    (dla łatwiejszego zauważenia swojego błędu polecam obejrzeć demko w 1/4 jak widac jak przeskakuje celownik).

Pozdrawiam Krzysiek
    Zareaguj
    Rozpiska demka:

11.30 - po zdefowaniu bomby patrzysz przez ścianę idealnie na przeciwnika - XD nawet przez sekunde na nim nie był celwonik btw. chłop jest na drugim końcu mapy xDDD

13.20 - idealne przeskakiwanie po przeciwnikach przy użytku oprogramowania wspomagającego celowanie oraz pola widzenia - do idealnego to trochę brakuję w tej sytuacji jak się wychyla trzyma się kąt skąd mogą wychylić przeciwnicy nie wiem co to za zarzut 

13.30 - idealny przeskok celownika na przeciwnika za ścianą przy użyciu oprogramowania do wspomagania celowania - XD celownik trzymany jest cały czas na prosto i ja idę do przodu szkoda, że mam trzymać celownik na ziemi albo w ogóle w innym kierunku to co opisałeś w tych punktach nie ma żadnego sensu 

13.36 - przeskok poprzez oprogramowanie wspomagające celowanie - rzeczywiście idealny przeskok gdzie nawet ani jedna głowa nie siadła 

13.43 - idealny przeskok celownika na przeciwnika - tu nawet nie wiem o co chodzi btw. te 3 sytuacje tutaj co opisałeś są totalnie z czapy. Oglądając to demko z perspektywy innego gracza założę się, że każdy ma takie sytuacje, że celując przed siebie wiadomo, że gdzieś na swojej drodze spotka przeciwnika XD ( i twoje słowa idealnie/idealny daleko odbiegają od rzeczywistości)

17.45 - przeskok po 5 graczach przez ścianę - XD gościu gram co rundę tak samo i wychylam dokładnie tak samo, a ty tu piszesz, że to jest przeskok po graczach, gdyby jeszcze dzieliła jedna ściana to tak, ale oni biegną na a, a ja jestem pod b, litości....

19.05 - przeskok z przeciwnika na przeciwnika - wszystkie rundy grałem tak samo, w tym samym miejscu trzymałem celownik, ten sam kąt, a ty opisujesz praktycznie tą samą sytuacje, to, że ktoś biegnie po drugiej stronie mapy i podejdzie pod celownik to zakładam, że każdy gracz miał to samo chętnie obejrzę to demko z tobą na dc z twojej perspektywy i zobaczymy czy tobie, gdy celowałeś przez ścianę nikt nie przebiegł.

Chętnie porozmawiam na dc oraz przeanalizujemy nawet całe demko, ale z kimś kto chociaż ma o tym pojęcie. 
    Totalnie bez urazy, ale Krzysiek te zarzuty co opisałeś nie mają żadnego sensu. Jak możesz ocenić skany jak gram co rundę to samo, a oni biegają po drugim końcu mapy.
    Zareaguj
    *** Wiadomość wygenerowana automatycznie ***
    [Obrazek: dostajeszub.png]

Gratulujemy twój wniosek o odbanowanie został przyjęty!
    Może się to wydawać dziwne, nieprofesjonalne bądź też śmieszne, nazywajmy to jak chcemy.
    Lecz admin ma prawo ukarać osobę, którą to w jakikolwiek sposób podejrzewa o używanie wspomagaczy.
    Cieszymy się iż w tym przypadku nasza decyzja była nietrafna :).

Pozdrawiamy,
    Administracja ScreSkill.com
    [Obrazek: fire-27.gif]
    Zareaguj

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

1 gości
    Skocz do:

Projekt ScreSkill.com powstał w 2015 roku. Od tamtego czasu mieliśmy swoje wzloty i upadki, zgromadziliśmy duży zasób wiedzy który nadal stopniowo pogłębiamy. Na naszym forum znajdziesz wiele ciekawostek związanych z grami, komputerami, muzyką i wiele więcej.
    Dołącz do nas, tworząc zarazem niepowtarzalne community.
    Pozdrawiamy ekipa: ScreSkill.com

Projekt i realizacja: Szablonet.pl & PATYrek
    Właściciel: ScreSkill.com, © 2015-2025.
    Nasz silnik: MyBB, oraz Tłumaczenie: MyBB.PL

Hasło przewodnie projektu:
    Nasza Pasja ponad wszelkie korzyści...