01-19-2023, 03:25 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-19-2023, 03:26 PM przez Popaka.)
To ja może polecę kilka gier na telefon :)
- Fancade: przechodzisz różne poziomy ze śmiesznymi zadaniami
- Soul Knight: dodawałam już pełny opis gry na forum ;)
- Brawl Stars: chyba każdy zna, wydaje mi się, że mimo wszystko godne polecenia. Gra typu szybka rozgrywka
- Subway Surf: uciekasz przed policjantem po torach. Gra typu szybka rozgrywka
- Will Hero: skaczesz po wyspach i zdobywasz bronie. Na końcu znajduje się twój cel. Gra typu szybka rozgrywka
- Fluffy Fall: zdobywasz słodkie maskotki, którymi latasz w tunelu i unikasz przeszkód. Gra typu szybka rozgrywka
- Don't Touch The Spikes: zdobywasz różne ptaki, którymi odbijasz się od ścian unikając kolców. Można zagrać na różne sposoby, gra typu szybka rozgrywka
- Milionerzy: wszyscy znają ten program w TV, w tej grze sam/a możesz odpowiedzieć na pytania z wiedzy ogólnej
- SameQuizy: wiele quizów i fajna zabawa
- Knife Hit: rzucasz nożami i przechodzisz kolejne poziomy
- Dumb Ways To Day: chronisz ludzi w grze przed głupią śmiercią. Gra nie jest w żadnym stopniu drastyczna
- Paperio: starasz się zamalować swoim kolorem całą planetę, jednocześnie rywalizując z innymi
- Crossy Road: zdobywasz różne postacie, którymi próbujesz przejść drogi, rzeki
i inne tereny
- Helix Jump: jesteś odbijającą się piłką i musisz skakać w odpowiednie miejsca żeby dostać się na najniższą platformę. Gra typu szybka rozgrywka
- Summoner's Greed: kupujesz, ulepszasz i stawiasz na stanowiskach swoich bohaterów żeby obronić się przed atakiem najeźdźców
- Color Switch: jesteś kulką zmieniającą kolory i próbujesz przejść przez różne jakże kolorowe przeszkody
- Brain Test: rozwiązujesz, niekoniecznie logiczne :), zagadki, idąc wraz z fabułą gry
- Animal Restaurant: prowadzisz restaurację dla zwierząt. Zatrudniasz pacowników, kupujesz nowe recepty, promujesz i rozwijasz interes!
- Pou: opiekujesz się i zaspokajasz potrzeby brązowego trójkąta. W aplikacji dostępne wiele rozrywkowych gier z udziałem twojego podopiecznego!
- Sara's Cooking Class: gotujesz i przyrządzasz różne dania
Za to gry na komputer, które polecam to:
- Minecraft: chyba nie muszę tłumaczyć ;)
- WarThunder: wybierasz czy jesteś piechotą, załogą statku czy samolotem bojowym i walczysz o wygraną wraz z sojusznikami przeciwko innym. Gra jest online
- World of Tanks: w skrócie jeździsz czołgiem i próbujesz wyeliminować inne czołgi oraz zająć strefy. Gra online